Beoordeling van klanten

 • Geplaatst door W-J Hamstra op
  Ton heeft voor mij een bus gedraaid op de draaibank welke perfect past. De bus was al in enkele dagen geleverd nadat ik een schets had gestuurd met daarop de maten. Ton reageert zeer snel op vragen via de email en is een echte vakman!
  Als ik weer wat draaiwerk nodig heb dan ga ik hier zeker weer heen. Ton heeft het zeer goed verpakt naar mij toegestuurd, kortom alles was perfect!
 • Geplaatst door Tonnie Hogendoorn
  Inmiddels een paar klusjes door Ton laten maken.
  Verbluffende snelheid, redelijke prijs, prima vakwerk !
  Voor mij heeft hij een gat in de markt opgevuld.
 • Geplaatst door willemsen
  Ja ! Ton is een echte vakman die Razendsnel mijn complete projectje heeft uitgedacht, gerealiseerd , en vervolgens werkend heeft opgeleverd. Maximale service ervaren , top
 • Geplaatst door Paul
  Ton heeft voor mij al meerder keren motor onderdeeltjes van RVS gedraait.
  Altijd super snel en geheel volgens afspraak geleverd.
  Kwaliteit is altijd super en maatvoering exact volgens opgave.
  Nooit gezeur over de prijs altijd heldere afspraken.Een echte aanrader.
 • Geplaatst door Robert
  Zojuist aluminium gedraaid vakwerk binnengekregen van Ton, snel en voor een faire prijs. Ook zeer goede snelle communicatie via email en dat kan je van heel veel anderen niet zeggen!
  Nu kan ik weer verder met mijn motor!
 • Geplaatst door Vergulde Oren
  Ontzettend goed en micro precies draai werk afgeleverd .Ton is een echte vakman en ik beveel hem dan ook van harte aan ! Bovendien voert hij de opdracht binnen zeer korte tijd uit en dat tegen een absoluut redelijke prijs
 • Geplaatst door Bart
  perfect draaiwerk afgeleverd, snel en accuraat. Het toeval wil dat Ton niet al te ver weg woond bij mij, dus als ik nog eens wat moet laten draaien ga ik zeker weer bij Ton langs.